06 Dagbok från Helvetet maj 2015

Publicerat i: 06 Dagbok från Helvetet, Arbetsmiljö @Kinnarps, @KinnarpsAS, @KinnarpsGroup, @KinnarpsInt, AFA, Advokat, Aftonbladet, Alingsås, Alliansen, Allsvenskan, Almedalen, Anders Andersson, Anna Dahlberg, Annika STrandhäll, Arbetarskydd, Arbetet, Arbetsförmedlingen, Arbetsmiljö, Arbetsmiljöverket, Arbetsplatsolycka, Arbetsskada, Arbetsskador, Arvodesaffären, Borås, Customer Quality Manager, Dagbok, Dagens Arbete, Demonstration, Dålig arbetsmiljö, Ergonomi, Eskilstuna Kuriren, Ett gott arbetsliv, Expressen, Facebook, Falköping, Fannys Väg 5, Felkonstruktion, Filial, Flen, Flickr, Folkbladet, Folkpartiet, Försäkringskassan, Förtroendeläkare, Gärde Wesslau, Helvetet, Hjo, IFK Norrköping, Instagram, Jönköping, Jönköpings Posten, KVP, Kaliber, Karen Gebreab, Katrineholms Kuriren, Kinnarp, Kinnarp Srl, Kinnarps, Kinnarps AB, Kinnarps AG, Kinnarps AS, Kinnarps Group, Kinnarps Int, Kinnarps Interior, Kinnarps Interiör, Kinnarps Ltd, Kinnarps Plc, Konflikt, Kontorsstol, Koppargatan, Kristersson, Kungsgatan 36, Kvalitet, Kvalitetschef, Landsting, Landstinget Sörmland, Landstinget Östergötland, Landstingsfullmäktige, Landstingsstyrelsen, Länsförsäkringar Skaraborg, Managing director, Miljöpartiet, Moelven, NT, Norrbottens Kuriren, Norrköping, Norrköpings Tidningar, Nyköping, Office chair, P4 Skaraborg, P4Goteborg, P4Halland, P4Jonkoping, P4Kalmar, P4Kronoberg, P4MorgonJKPG, P4Ostergotland, P4Skaraborg, P4Sormland, P4Stockholm, P4Vast, Per-Arne Andersson, Personskador, Podcast, Polisen, Politik, Politiker, Politikerförakt, Politiska sekreterare, Produktansvar, Produktsäkerhet, Reinfeldt, Rolf Johansson, SR, SVT Plus, SVT Öst, Skara, Skövde, Staffan Lindblad, Tomas Ekström, Tumblr, Twitter, Utsatt på jobbet, arbetsmiljö, arbetsskada, arbetsskador, kommuner, kontorsmöbler, landstinget östergötland, p4sjuharad, politiker, product, product liability, product safety, slarv, sr, sr östergötland, Åsa Kullgren, Återförsäljare, Ögonklinik, Ögonkliniken US, Ögonkliniken VIN, Ökande antal arbetsskador, Övernattningslägenhet
 

 Kinnarps och deras problem med sanningen om en felkonstruerad kontorsstol.(länk)

 

 

 

 
 
Mail till huvudkontoret: info@kinnarpsinterior.se
 

 
 
 
Så här ser ett nyopererat knä ut, tack så jäv.. mycket för detta Kinnarps AB och landstinget Sörmland
 
 
 
 
 
 
 
Och så här ser en nyopererad axel ut! Tack än en gång för detta helvete, Kinnarp AB och landstinget Sörmland
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här ser en skadad nackkotpelare ut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här ser Kinnarps felkonstruerade stol ut efter kraschen som skadade mig för livet
 
 
 
 

5 maj 2015

 

Besök Ögonkliniken i Linköping hos läkare AF.

 

13 maj 2015

 

Läkarbesök  Ögonkliniken i Linköping hos läkare PM. Magen utslagen av någon medicin jag fick och kan därför inte gå på en broders begravning.

 

14 maj 2015

 

Jag får hjälp av Margareta med mail till Roger Svanström som är representant för Kinnarps Försäkringsbolag med överprövning av mitt försäkringsärende hos Försäkringsbolagens Ansvarsnämnd. Hur kan man vara så jävla dum och begära överprövning? Jag kommer aldrig att få den rättvisa som jag borde få. Detta är ytterligare en låtsasinstitution i samhället för att upprätthålla skenet av att Sverige är rättvisans förlovade land, men vad fan skall jag göra? Bränna Kinnarps i stället?! Detta jävla företag som har skadat mig så mycket.

 

15 maj 2015

 

K överraskar mig med en bilrundtur i Stora Malms socken där vi båda vuxit upp. Det var mycket trevligt, det var täta stopp och många minnen. När vi kom till Forssjö så träffade vi MK, UA och BC. som vi fikade hos. Han hade förtidspensionerats p.g.a. skador han fått vid öerfall/brottning med missbrukare på behandlingshem där han arbetat och vad jag tolkade så hade han fått en mycket njugg behandling av sin arbetsgivare.

 

19 - 22 maj 2015

 

Margareta och jag är bortresta.

 

26 maj 2015

 

Ännu en natt full av smärta, smärtvågorna tar mig upp till vaken ungefär varannan timma och sedan är jag vaken alltifrån tio minuter till flera timmar.

 

Jag kontaktade polisen idag för att få veta mer om tillstånd för demonstration, i det här fallet utanför Kinnarps återförsäljare i Norrköping.

 

Polisen hade inte koll på detaljerna för en enmansdemonstration och lovar återkomma med information.

 

Polisen återkom på eftermiddagen och jag fick reda på att det är fritt fram att en mans demonstrera och att det inte kostar något. När jag berättade att jag skall demonstrera utanför Kinnarps i Norrköping, så påpekade de att jag inte får blockera cykelbanan, men att det i övrigt bara var att tillämpa mina medborgerliga rättigheter.

 

 

27 maj 2015

 

Klockan är halv fyra på morgonen och jag håller på att bli tokig av värken i ländryggen, nacken och axeln. Smärtstillande av de olika slag jag äter verkar inte fungera. Jag ser inte tillräckligt bra för att läsa och det enda som kan skingra destruktiva tankar på att ”spränga” Kinnarps i luften är att lyssna på olika Poddar. Hur länge kan man vara i ett sådant här tillstånd.

 

Klockan är nio oc jag har suttit i en fåtölj och sovit någon timma, värken har gett med sig lite grann.

 

28 maj 2015

 

Natten var mörk och ljus, då och då kom lugnet och jag kunde förtränga det värsta av den fysiska och själsliga smärtan Jag tänker för mycket på Kinnarps och landstinget Sörmland, det är inte bra för mig. När tanken glider in på dem känner jag bra ett ansiktslöst hat för allt dessa organisationer har skadat mig. Ibland fastnar tanken där, ibland lyckas jag tvinga in tanken på annat, men det är svårt mycket svårt.

 

29 maj 2015

 

Blodtrycksmätning på VC Åby