06 Dagbok från Helvetet april 2015

Publicerat i: 06 Dagbok från Helvetet, Arbetsmiljö @Kinnarps, @KinnarpsAS, @KinnarpsGroup, @KinnarpsInt, Advokat, Alingsås, Anders Andersson, Arbetarskydd, Arbetet, Arbetsförmedlingen, Arbetsmiljö, Arbetsmiljöverket, Arbetsplatsolycka, Arbetsskada, Arbetsskador, CEO, Corren, Customer Quality Manager, Dagbok, Dagens Arbete, Demonstration, Dålig arbetsmiljö, Ergonomi, Eskilstuna, Ett gott arbetsliv, Facebook, Falköping, Fannys Väg 5, Felkonstruktion, Filial, Flickr, Folkbladet, Försäkringskassan, Förtroendeläkare, Granskning, Gärde Wesslau, Hjo, ISO9001, Instagram, Jönköping, Jönköpings Posten, KVP, Kaliber, Kinnarp, Kinnarp Srl, Kinnarps, Kinnarps AB, Kinnarps AG, Kinnarps AS, Kinnarps Group, Kinnarps Int, Kinnarps Interior, Kinnarps Interiör, Kinnarps Ltd, Kinnarps Plc, Konflikt, Kontorsstol, Koppargatan, Kungsgatan 36, Kvalitet, Kvalitetschef, Landstinget Sörmland, Landstinget Östergötland, Landstingsstyrelsen, Managing director, P4 Skaraborg, P4Goteborg, P4Halland, P4Jonkoping, P4Kalmar, P4Kronoberg, P4MorgonJKPG, P4Ostergotland, P4Skaraborg, P4Sormland, P4Stockholm, P4Vast, Per-Arne Andersson, Personskador, Podcast, Polisen, Politik, Politiker, Politikerförakt, Produktansvar, Produktsäkerhet, Quality Manager, Riksdagen, Rolf Johansson, SR, SVT, SVT Plus, SVT Öst, SVT1, SVT2, Skövde, Sociala media, Staffan Lindblad, Svenljunga, Sveriges Radio, Tomas Ekström, Tumblr, Twitter, arbetsskada, kommuner, kontorsmöbler, sr, sr östergötland, Åsa Kullgren, Ögonklinik, Ögonkliniken US, Ögonkliniken VIN, Övernattningslägenhet
 

 Kinnarps och deras problem med sanningen om en felkonstruerad kontorsstol.(länk)

 

 

 

 
 
Mail till huvudkontoret: info@kinnarpsinterior.se
 

 
 
 
Så här ser ett nyopererat knä ut, tack så jäv.. mycket för detta Kinnarps AB och landstinget Sörmland
 
 
 
 
 
 
 
Och så här ser en nyopererad axel ut! Tack än en gång för detta helvete, Kinnarp AB och landstinget Sörmland
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här ser en skadad nackkotpelare ut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här ser Kinnarps felkonstruerade stol ut efter kraschen som skadade mig för livet
 
 
 
 

1 april 2015

 

Jag har talat med GärdeWesslau då Rolf Johansson numera inte talar till mig då jag ställer frågor, om de (Kinnarps) har haft kunskap om en en stolskrasch i Eskilstuna på landstinget där och om det fanns anledning gå utmed en varning och därmed kunnat undvika min olycka. Deras advokat skall återkomma.

Här kan du läsa om de meningslösa kontakterna med Kinnarps advokat Staffan Lindblad (länk)

Jag talar även med Conny Persson återförsäljaren i Nyköping, han anser sig inte ha något ansvar över huvud taget och han var sur över att jag lagt ut hans namn och en anställds namn på min blogg. Han hade undersökt om han kunde åtala mig för ärekränkning. Jag lovade ta bort namnen, även om jag tycker han som återförsäljare har ett starkt moraliskt ansvar om icke ett formellt juridiskt ansvar. Jag frågade honom om stolskraschen i Eskilstuna och föga förvånande så kände han inte till den.

Idag pratade de på radio om att paracetamol inte hjälper mot ländryggsproblem. Det var en artikel i British Medical Journal som hade publicerades. Det där kundedefrågat mig omså kunde jag berättat det för dem.

Jag fick en tid i morgon på Ögonmottgningen.

 

2 april 2015

 

Margareta skjutsar mig till Ögonmottagningen i Linköping, läkare AW. Lider alla helvetets kval i bilresan till och från, ryggen och nacken tar mycket stryk. Blir liggande hemma flera timmar, svårt att gå. Kan bara lyssna på radio, svårt läsa.

 

4 april 2015

 

Margareta har dåligt med tiden hjälpa mig skriva, så det blir inte mycket antecknat i dagboken. Mycket beroende på att högerarmen fungerar dåligt och att synen och läsandet har försvårats.

 

14 april 2015

 

Besök på Ögonkliniken i Linköping hos läkare AW för undersökningar och förslag till behandling. 

 

15 april 2015

 

K, C och jag åker till Tyskland. Christer kör.

 

16 april 2015

 

Jag har eget rum på hotellet, men det hjälpte inte, K berättade att jag skrek av smärta på natten och det stämmer för jag hade druckit sprit och det tog bort effekten av smärtstillande. Det var en fruktansvärd natt.

 

17 april 2015 

 

Vi åker hem från Heiligenhafen. Hemfärden gick hyfsat för vi stannade då och då och jag hade med mig min nackkudde. Jag har smärtor hela tiden, men hanterbart med hjälp av smärtstillande.

 

 

18 april 2015

 

Natten har varit hyfsad, jag vaknar kanske varannan timme och jag har konstant värk i nacke o axel och arm.

 

21 april 2015

 

Föredrag om Ostlänken på logen med lunch. Intressant information. Jag försökte få föredragshållaren att bli intresserad av att öppna hållplatsen för tåg vid Loddby igen, men det var ett svagt intresse, trots att perrongen är kvar.

 

26 april 2015

 

Margareta skjutsar Filip och mig till Vasamuseet i Stockholm. Det var länge sedan jag var där och det var intressant.

 

27 april 2015

 

Tipsmöte hemma hos mig i Loddby, alla kunde tyvärr inte komma.

 

29 april 2015 

 

Jag mår illa och kräks och har mycket ont i magen, antagligen har jag tagit för mycket av något för att dämpa smärtan.