06 Dagbok från Helvetet oktober 2014

Publicerat i: 06 Dagbok från Helvetet, Arbetsmiljö AFA, Advokat, Aftonbladet, Alingsås, Alliansen, Anders Andersson, Anna Dahlberg, Arbetarskydd, Arbetet, Arbetsförmedlingen, Arbetsmiljö, Arbetsmiljöverket, Arbetsplatsolycka, Arbetsskada, Arbetsskador, Arvodesaffären, Arvodesskandalen, Borås, Customer Quality Manager, Dagbok, Dagens Arbete, Demonstration, Dålig arbetsmiljö, Dödsolycka, Ergonomi, Eskilstuna, Ett gott arbetsliv, Expressen, Facebook, Falköping, Fannys Väg 5, Felkonstruktion, Filial, Flickr, Folkpartiet, Försäkringskassan, Förtroendeläkare, Granskning, Gärde Wesslau, Göteborg, Helvetet, Herrljunga, Hjo, Instagram, Jönköpings Posten, Jörgen Danielsson, KVP, Kinnarp, Kinnarps, Kinnarps AB, Kinnarps AS, Kinnarps Group, Kinnarps Int, Kinnarps Interior, Kinnarps Interiör, Kinnarps Ltd, Konflikt, Kontorsstol, Koppargatan, Kristersson, Kvalitet, Kvalitetschef, Landsting, Landstinget Sörmland, Landstinget Östergötland, Landstingsfullmäktige, Länsförsäkringar Skaraborg, Moderaterna, Nya moderaterna, P4 Skaraborg, P4Goteborg, P4Halland, P4Jonkoping, P4Kalmar, P4Kronoberg, P4MorgonJKPG, P4Ostergotland, P4Skaraborg, P4Sormland, P4Stockholm, P4Vast, Per-Arne Andersson, Personskador, Polisen, Politik, Politiker, Politikerförakt, Politiska sekreterare, Produktansvar, Produktsäkerhet, Rolf Johansson, S, SVT, SVT Plus, SVT Öst, SVT1, SVT2, Skara, Skövde, Sociala media, Socialdemokraterna, Svenljunga, Svenska Dagbladet, Sverigedemokraterna, Sveriges Radio, Tomas Ekström, Tumblr, Twitter, arbetsmiljö, beskattningsbar förmån, blogg, kommuner, kontorsmöbler, media, p4sjuharad, stol, Åsa Kullgren, Ökande antal arbetsskador, Övernattningslägenhet
 

 Kinnarps och deras problem med sanningen om en felkonstruerad kontorsstol.(länk)

 

 

 

 
 
Mail till huvudkontoret: info@kinnarpsinterior.se
 

 
 
 
Så här ser ett nyopererat knä ut, tack så jäv.. mycket för detta Kinnarps AB och landstinget Sörmland
 
 
 
 
 
Och så här ser en nyopererad axel ut! Tack än en gång för detta helvete, Kinnarp AB och landstinget Sörmland
 
 
 
 
Så här ser en skadad nackkotpelare ut.
 
 

3 oktober 2014

 

Nu har jag fått definitivt besked, sjukgymnastik kan inte hjälpa min nacke, endast operation kan hjälpa och det är inte lätt ta det beslutet, för riskerna finns där alltifrån heshet (operationen sker framifrån bredvid struphuvudet) till förlamning (om man på något sätt skadar centrala nervsystemet) och vinsten kan i bästa fall bestå i att jag år smärtfrihet i kanske 2 - 3 år. Detta är vad som erbjuds i Sverige. Jag måste få ekonomiska medel av Kinnarps som orsakat detta så att jag kan söka i Eorupa eller annorstädes efter effektivare operations metoder. Jag vägrar tro att vi i det här landet är världsledande på neurokirurgi. Men hur skall jag få Kinnarps betala för de skador de orsakat mig? Hittills har de tyckt ett förstört privat och yrkesliv är värt 2 212 kronor.

 

6 oktober 2014

 

Margareta skjutsade mig till möte på Arbetsförmedlingen där även en representant från Försäkringskassan mötte upp. Jag kände mig hela tiden smutsig och fick mig att känna mig skyldig till något, skyldig till att jag har det som jag har det.

 

7 oktober 2014.

 

Ännu en tallrik åt helvete, jag tog av misstag med höger hand, när skall jag lära mig.

 

8 oktober 2014

 

Dålig natt och ännu sämre morgon, värken i ländrygg, nacke, axel och ner i armen är olidlig, väntar å lindring.

 

9 oktober 2014

 

Klockan är tre på natten och värken i de skadade kroppsdelarna är olidlig, mer smärtstillande och en förhoppning.

 

10 oktober 2014

 

Det svider och sticker i axeln och i underarmen och krampar på höger sida av halsen. Hur blir den här jävla natten.

 

11 oktober 2014

 

Vad är det egentligen för vits med att skriva dagbok, varje dag och natt är egentligen bara kopior av varandra, samma sak, samma smärta, samma tillkortakommande upprepas dygn efter dygn inget nytt ingen bättring, samma destruktiv tankar som tar över, kropp och själ ger upp,, förhärdas och slutar utvecklas och allt krymper till bara en smärta.

 

Klockan är tre på natten och smärtan i nacken pulserar med varje hjärtslag så det dunkar i öronen. Jag sätter mig på sängkanten och tittar in i rullgardinen och hoppas det går över.

 

6 oktober 2014

 

Möte med AF (Arbetsförmedlingen) och FK (Försäkringskassan) på Arbetsförmedlingen. AF hade nöjt sig med telefonmöte, men damen från FK hade krävde personligt möte, så Margareta fick köra fram till dörren och stjälpa av mig. Damen från AF var som väntat empatisk, medan motsatsen gällde för damen från FK, hon berättade noga och inte utan ett snett vällustigt leende, för mig vad jag inte kan göra eller inte är berättigad till och inte heller några råd som jag har nytta av fick jag. Det var ett totalt meningslöst möte, som bara fick som resultat att jag låg hemma utslagen resten av dagen.

 

 

8 oktober 2014

 

Det är tips hos T, men jag får lämna återbud för jag kan varken gå eller sitta.

 

11 oktober 2014

 

Det var städdag på Druidsalen, jag kunde inte göra något, så mitt bidrag var att sitta och hålla i stegen när Margareta putsade fönster.

 

 

18 oktober 2014

 

Äntligen en ljuspunkt, mamma, William och jag var på direktsändning av operan Figaros Bröllop på Cnema. Det var en trevlig upplevelse, Cnema har bra säten och gott om plats för benen och jag kunde gå ifrån när jag behövde.

 

19 oktober 2014

 

Jaha, så är man äntligen befriad från arbetsmarknads sysselsättning och tillbaka i sjukskrivning. Tack skall ni ha hela jäv.. politiska etablissemanget för denna onödiga pina ni gav mig.

 

20 oktober 2014 

 

Jag var hos DM på VC Åby och fick nytt läkarintyg och förnyelse av smärtstillande. Jag tog upp den här australienska undersökningen om att paracetamol, där resultatet var att medlet inte fungerade på värk i ländrygg och det var ju så att jag hela tiden sagt åt honom att det inte dämpar ryggsmärtorna och då såg man på honom att han var mycket skeptisk till vad jag sade, men nu när undersökningen visar svart på vitt att det är så även om man ännu inte vet orsaken, så mumlade Daniel något om att "det kommer väl snart en annan undersökning som säger annat.....". Det här gör mig förbannad, när skall läkare lyssna fullt ut på vad patienten säger i stället för att helt lita på FASS eller vad fan man nu tar sin kunskap.

 

 

21 oktober 2014

 

Christer kom och hämtade mig, han kan köra trots sin nyopererade tumme i och med att han har automatlåda på bilen. Det var trevligt att få tala med någon annan än närmsta familjen.

 

22 oktober 2014

 

R kom och hämtade mig och så åkte vi och fikade, Oskarshällsbacken var stängd så det blev bageriet i Åby. Det var ett kul initiativ i ett annars totalt händelselöst liv.

 

23 oktober 2014

 

Tappat porslinstallrik i köket och som resultat så kunde jag inte gå in där för allt splitter, då jag inte kunde böja mig och städa upp.

 

26 oktober 2014

 

Barnbarnen hämtade böcker hos en kompis som skall flytta. Det var nog totalt cirka 700 böcker, hade Chris och William inte burit så hade vi inte kunnat ta emot böckerna.

 

27 oktober 2014

 

Jag har haft ont i magen flera dagar nu och det har hänt en olycka.

 

30 oktober 2014

 

Jag har haft en fruktansvärd natt med värk i rygg, nacke och ut i axel och arm på sin höjd har jag sovit ett par timmar. Det är egentlig så de flesta nätterna är, men inatt var värken värre än vanligt. Klockan är 8 och jag äter frukost och värken i nacke och bakhuvud håller på växa fram, jag kan inte ta mer smärtstillande för magen värker också och dosen har jag redan överskridit. Hur skall den här dagen bli?