06 Dagbok från Helvetet november 2014

Publicerat i: 06 Dagbok från Helvetet, Arbetsmiljö AFA, AMV, Advokat, Alingsås, Anders Andersson, Annika STrandhäll, Arbetarskydd, Arbetet, Arbetsförmedlingen, Arbetsmiljö, Arbetsmiljöverket, Arbetsplatsolycka, Arbetsskada, Arbetsskador, Arvodesaffären, Centerpartiet, Corren, Customer Quality Manager, Dagens Arbete, Demonstration, Dålig arbetsmiljö, Ergonomi, Eskilstuna, Eskilstuna Kuriren, Ett gott arbetsliv, Facebook, Falköping, Fallet, Fannys Väg 5, Felkonstruktion, Filial, Försäkringskassan, Förtroendeläkare, Gärde Wesslau, Helvetet, Herrljunga, Jönköpings Posten, Kinnarp, Kinnarps, Kinnarps AB, Kinnarps AS, Kinnarps Group, Kinnarps Int, Kinnarps Interior, Kinnarps Interiör, Kinnarps Ltd, Konflikt, Kontorsstol, Koppargatan, Landsting, Landstinget Sörmland, Landstinget Östergötland, Landstingsfullmäktige, Länsförsäkringar Skaraborg, P4 Skaraborg, P4Goteborg, P4Halland, P4Jonkoping, P4Kalmar, P4Kronoberg, P4MorgonJKPG, P4Ostergotland, P4Skaraborg, P4Sormland, P4Stockholm, P4Vast, Per-Arne Andersson, Personskador, Politik, Politiker, Politikerförakt, Politiska sekreterare, Produktansvar, Produktsäkerhet, Rolf Johansson, SVT, SVT Plus, SVT Öst, SVT1, SVT2, Staffan Lindblad, Tomas Ekström, arbetsmiljö, arbetsskada, arbetsskador, kontorsmöbler, p4sjuharad, product safety, stol, Åsa Kullgren, Ökande antal arbetsskador
 

 Kinnarps och deras problem med sanningen om en felkonstruerad kontorsstol.(länk)

 

 

 

 
 
Mail till huvudkontoret: info@kinnarpsinterior.se
 

 
 
 
 
Så här ser ett nyopererat knä ut, tack så jäv.. mycket för detta Kinnarps AB och landstinget Sörmland
 
 
 
 
Och så här ser en nyopererad axel ut! Tack än en gång för detta helvete, Kinnarp AB och landstinget Sörmland
 
 
 
 
 
Så här ser en skadad nackkotpelare ut.
 
 
 
 
Så här ser Kinnarps felkonstruerade stol ut efter kraschen som skadade mig för livet
 
 
 

 

3 november 2014

 

Jag har fått avslag igen på min ansökan om livränta på Försäkringskassan. Jag kan inte ta in beskedet, det är så overkligt. Det talas om skyddsnät i vårt samhälle, det är en jävla bluff allihopa, det finns inget skydd för arbetsskadade.

 

4 november 2014

 

Jag beslutar mig för att acceptera särskild avtalspension även om det bär mig emot och hela kroppen protesterar mot att inte få ett erkännande om arbetsskada varken hos det där jävla AFA och Försäkringskassan. Nu blir det till att processa mot Kinnarps och att pressa politikerna i landstingen i Sverige till att förbättra arbetsmiljön.

 

 

7 november 2014

 

Jag sover mycket dåligt som vanligt på nätterna,det värker och värker, en tröst finns dock och det är att jag i drömmarna och fantasin har slagit ihjäl allt vad förtroendeläkare heter i landet, det kan inte finnas många kvar och de som finns kvar ber jag djävulen ta till sig för särskild behandling.

 

9 november 2014

 

Jag tror det var den här dagen jag talade med Rolf Johansson på Kinnarps och det var med anledning av att deras jävla försäkringsbolag vägrar betala min advokaträkningen. Jag vet verkligen inte hur Kinnarps ser på min situation, men vi kommer överens om att jag skall skicka mina anspråk till dem, hur jag nu skall orka med det.

 

14 november 2014 

 

Jag sitter som vanligt framför TV med en kramp från höger ner över axeln och med en djävulsk ryggvärk. Smärtstillande börjar så sakta dämpa smärtan till priset av värk i magen.

 

15 november 2015

 

Förskräcklig natt, jag är ensam hemma och jag somnade vid ett-tiden och vaknade med nackvärk och ryggvärk efter ett par tre timmar. Det gick inte att sova så jag dåsade till och från samtidigt som jag lyssnade på en radiodokumentär om Sydow-morden. Skitväder, det blev aldrig dagsljus och jag satt mest och läste, när jag inte stod och läste eller lutade mig mot en vägg, allt för att hitta en mindre smärtsam ställning.

 

18 november 2014

 

Klockan är 12 och jag sitter och står ibland med nack och ryggvärk och väntar på att smärtstillande skall börja verka.

 

20 november 2014

 

Klockan är strax midnatt och jag har en fruktansvärd värk i nack och kramp i högersidan av huvudet ner över axeln och värk i underarmen och ut i handen. Jag kan inte ligga ner utan får försöka sova i fåtöljen, det är inte första gången, det har hänt många nätter, när jag inte kan ligga ner.

 

22 november 2014 

 

Olidligt, olidlig natt, morgonen är en befrielse.