06 Dagbok från Helvetet augusti 2014

Publicerat i: 06 Dagbok från Helvetet, Arbetsmiljö AFA, Advokat, Aftonbladet, Alingsås, Anders Andersson, Anna Dahlberg, Annika STrandhäll, Arbetarskydd, Arbetet, Arbetsförmedlingen, Arbetsmiljö, Arbetsmiljöverket, Arbetsplatsolycka, Arbetsskada, Arbetsskador, Arvodesaffären, Bagargatan, CEO, COO, Corren, Customer Quality Manager, Dagbok, Dagens Arbete, Demonstration, Dålig arbetsmiljö, ETC, Ergonomi, Eskilstuna, Eskilstuna Kuriren, Ett gott arbetsliv, Facebook, Fannys Väg 5, Felkonstruktion, Folkbladet, Frågor, Försäkringskassan, Förtroendeläkare, Granskning, Gärde Wesslau, Göteborg, Helvetet, Herrljunga, ISO9001, Instagram, Jörgen Danielsson, Kaliber, Katrineholms Kuriren, Kinnarp, Kinnarps, Kinnarps AB, Kinnarps AS, Kinnarps Group, Kinnarps Int, Kinnarps Interior, Kinnarps Interiör, Kinnarps Ltd, Konflikt, Kontorsstol, Koppargatan, Kristersson, Kvalitet, Kvalitetschef, Landstinget Sörmland, Landstinget Östergötland, Landstingsfullmäktige, Landstingsråd, Länsförsäkringar Skaraborg, Magnus Leivik, Managing director, Miljöpartiet, NT, Norrbottens Kuriren, P4 Skaraborg, P4Goteborg, P4Halland, P4Jonkoping, P4Kalmar, P4Kronoberg, P4MorgonJKPG, P4Ostergotland, P4Skaraborg, P4Sormland, P4Stockholm, P4Vast, Per-Arne Andersson, Personskador, Politik, Politiker, Politikerförakt, Produktansvar, Produktsäkerhet, Quality Manager, Reinfeldt, Rolf Johansson, SR, SVT, SVT Plus, SVT Öst, SVT1, SVT2, Staffan Lindblad, Svenljunga, Svenska Dagbladet, Sveriges Radio, Tomas Ekström, kommuner, kontorsmöbler, naturaförmån, sr, sr östergötland, stol, Åsa Kullgren, Ökande antal arbetsskador
 

 Kinnarps och deras problem med sanningen om en felkonstruerad kontorsstol.(länk)

 

 

 

 
 
Mail till huvudkontoret: info@kinnarpsinterior.se
 

 
 
Så här ser ett nyopererat knä ut, tack så jäv.. mycket för detta Kinnarps AB och landstinget Sörmland
 
 

1 augusti 2014

 

Ännu en vidrig natt i kedjan av eländiga nätter och dagar. Jag sov kanske 30 minuter och sedan var jag vaken i flera timmar, innan jag jag slutligen fick 3 timmars sömn och allt beror på den där jävla värken.

 

Jag skall ta Margareta till hjälp och skicka in den otroliga politiker skapelsen, närvarorapport till arbetsförmedlingen tror jag.

 

9 augusti 2014

 

Vilken jävla dag,jag har största tiden suttit i trädgården och när jag för en gångs skull skall ta en bricka med glas in till köket, det är en sträcka på femton meter, så tänker jag mig inte för utan tar brickan med höger hand för att öppna med vänstern. Vad händer? Jo handjäveln sviker och allt går i krasch på golvet. Nu får jag hålla mig borta därifrån tills Margareta städar upp efter mig.

 

11 augusti 2014

 

Den här dagen har varit som alla andra dagar sjukgymnastik i hemmet, ibland går det bra ibland går det inte att göra gymnastiken alls. Jag sover mycket dåligt, maximalt 2 timmar sammanhängande sömn, sedan väcker värken mig, i med mer smärtstillande och sedan någon firma av dvala och halvvaket sömn. Sedan någon månad så besväras jag av ont i magen och halsbränna i ännu högre grad än tidigare och det beror ju förstås på all smärtstillande jag äter, 1 gram panodil var sjätte timma kompletterat med dikloflynak och kodein då och då, även sömnmedel då och då. Jag har ytterst svårt att gå, jag får inte upp böjet i vänster knä för det värker på senan/muskeln på utsidan av knät och det värker på utsidan av högerfoten, jag gissar det är för att tyngdpunkten ändrades när knäet opererades, det ömmar så jag kan ibland inte belasta foten. Ländryggen, nacken och axeln turas om och ofta samtidigt att värka, så man vet inte var man skall ta vägen. Det här inget liv.

 

12 augusti 2014

 

Klockan är 4  morgonen och jag har fruktansvärt ont i axeln, upp mot halsen och ner i armen.

 

Jag sitter vid köksbordet, när jag inte står upp, och hoppas värken äntligen skall ge sig.

 

13 augusti 2014

 

Jag försökte cykla ute, men det gick verkligen inte bra, efter ett par hundra meter så "gick ländryggen av" och nacke och axel uti armen började värka så fruktansvärt. Jag vilade liggande i diket, men det gick inte över och jag kunde inte bli hämtad av bil p.g.a. vägbom, när jag äntligen kom tillbaka halvliggande på cykelramen, så kunde jag inte sitta, så nu ligger jag till sängs och kan inte gå inte ens med kryckor. Hoppas Margareta hinner hem innan jag behöver gå på toaletten.

 

Det har gått ett par timmar och smärtstillande har börjat lindra och jag kan gå på toaletten.

 

14 augusti 2014. 

 

Klockan är 4 på morgonen och jag har en fruktansvärd värk i nacke och högra handen.

 

Jag tar emot mail från arbetsgivaren där man skriver "att man skall se över min anställning". Jag frågar eller rättare sagt Margareta skriver och frågar vad man menar med det, men något svar kommer inte. Det är ingen tvekan om att det är ett illa dolt förtäckt hot från politiska ledningen genom Helena och personalavdelningen.

 

16 augusti 2014

 

Det är eftermiddag och det är som en spik slagits in i höger axel och jag kan inte gå ordentligt utan krycka och använder jag krycka i rätt hand så blir det ännu värre i axel och nacke.

 

19 augusti 2014

 

Klockan är 6 på morgonen och ännu en vidrig natt går mot morgon. Jag har sovit högst två timmar inte mer och det på grund av ryggvärk, men främst en förlamande värk i nacke och högerarm, som inte ens Panodil, Ibuprofen och Kodein kan ta bort utan bara dämpa marginellt. Jag skulle vilja skriva mer om mitt besök i helvetet, men jag kan inte skriva mer med vänsterhanden på Ipaden.

 

20 augusti 2014

 

Något bättre i natt, jag fick nog med avbrott inräknat fem timmar. Värken fortsätter idag men inte på samma höga nivå som de senaste dagarna och jag tror det beror på att jag satt mest stilla och minskade på sjukgymnastiken.

 

21 augusti 2014

 

Jag kan inte gå upprätt och axel och nacke värker outhärdligt, jag tar mer smärtstillande och hopas det fungerar så jag kan gå ner och ut i trädgården, även om det är grått och snart börjar regna så längtar jag kunna komma ut. Jag drömde i natt om att jag var smärtfri och kunde göra vad jag ville, jogga, cykla, spela golf, brottas med barnbarnen, det var en skön dröm.

 

22 augusti 2014

 

Klockan är 00.35 och ännu en lång natt med bara mig och min smärta. Måtte fan ta ..........!

 

 

23 augusti 2014

 

Jag åkte bil med Margareta en halvtimme på förmiddagen, nu är det eftermiddag och jag är lamslagen av värk i nacke och axel.

 

26 augusti 2014

 

Jag fick avbryta Qigong-gymnastiken. Varför? Ländryggen, nacke och axel värkte för mycket, trots smärtstillande, det värsta var krampen i halsen och uti axeln, fullständigt vidrigt. Jag har beställt mer smärtstillande och hoppas Margareta kan hämta.

 

31 augusti 2014

 

Jag har de senaste dagarna plågats av kramp i halsen ut mot högeraxeln och ländryggen. Det enda som dämpar lite är kodein, men krampen slår igenom och som om det inte räckte så går jag som en jävla anka och bara korta sträckor med krycka.