Demonstration mot Kinnarps i Norrköping 29 JUNI 2015 kl. 10.00

Publicerat i: 60 Demonstration mot Kinnarps, Arbetsmiljö AFA, AMV, Ansvar, Arbetarskydd, Arbetsförmedlingen, Arbetsmiljöverket, Customer Quality Manager, Dålig arbetsmiljö, Folkbladet, Förtroendeläkare, Gärde Wesslau, Katrineholms Kuriren, Kinnarps, Kinnarps AB, Kinnarps Group, Kinnarps Int, Kinnarps Interior, Kinnarps Ltd, Konflikt, Kontorsstol, Landstinget Sörmland, Landstinget Östergötland, Landstingstyrelsen, Länsförsäkringar Skaraborg, NT, Rolf Johansson, SVT, SVT Öst, Tomas Ekström
Det såg dystert ut på himlen och jag kände mig dyster till mods, ständiga smärtor förädlar in människan och dessa djävuska nervimpulser gör att man hemsöks av både de ena och de andra destruktiva tankarna och det känns inte bra.
 
När jag kom på plats utanför Kinnarps filial så blev jag nästan direkt gladare. Jag tror aldrig jag fått så mycket positiv respons från passerande människor, till fots, på cykel, på moped, på motorcykel, i bil, i lastbil, i buss, ja egentligen så väntar jag mig nu att även flygplan på in eller ut flygning från Kungsängen skall signalera till mig med en "Immellmannloop".
 
Det var med andra ord många som vinkade och tutade och stannade för att prata med mig om arbetsmiljö och arbetsskador i allmänhet och Kinnarps bristande ansvarstagande i synnerhet.
 
Det är alltid trevligt att få samtala om ett ämne som är så bottenlöst försummat av politiker och då särskilt den lagstiftande delen. De låter de arbetande slitas ner på olika sätt och kastas på "samhällets soptipp" och företag och organisationer som är skyldiga kommer undan med det och så klagar politiker på att sjukförsäkring kostar samhället för mycket, trots försämringar de genomfört. Vill man lösa det så skall man slå mot de som orsakar arbetsskadorna, företag, privata och offentliga och då särskilt mot deras plånböcker. Det är ett språk som alla ansvariga förstår.
 
Tack alla ni som uppmärksammat mina demonstrationer, ni blir fler och fler.
 
Tuta gärna en gång för bättre arbetsmiljö och bättre produktsäkerhet när ni ser mig.
 
Jag önskar er en bra dag och guld i JEM för Sverige i morgon.
 
PS
 
Du som har svaret på de här frågorna är jag evigt tacksam. Svara här i bloggen.
 
Varför har vi ett Arbetsmiljöverk?
 
Vad gör de förutom flytta papper och sammanställa statistik över "samhällets olycksbarn"?