Demonstration mot KinnarpsInterior utanför deras filial i Norrköping 1 december 2015 vid 13-tiden

Publicerat i: 60 Demonstration mot Kinnarps, Arbetsmiljö AFA, Advokat, Alingsås, Anders Andersson, Anna Dahlberg, Annika STrandhäll, Arbetarskydd, Arbetet, Arbetsförmedlingen, Arbetsmiljö, Arbetsplatsolycka, Arbetsskada, Arbetsskador, Arvodesaffären, Bagargatan, Customer Quality Manager, Dagbok, Demonstration, Dålig arbetsmiljö, Ergonomi, Eskilstuna, Eskilstuna Kuriren, Facebook, Falköping, Fannys Väg 5, Felkonstruktion, Flickr, Gärde Wesslau, Helvetet, ISO9001, Instagram, Jönköping, Jönköpings Posten, KVP, Kinnarp, Kinnarps, Kinnarps AB, Kinnarps AS, Kinnarps Group, Kinnarps Int, Kinnarps Interior, Kinnarps Interiör, Kinnarps Ltd, Konflikt, Kontorsstol, Koppargatan, Kvalitet, Kvalitetschef, Landstinget Sörmland, Landstinget Östergötland, P4 Skaraborg, P4Goteborg, P4Halland, P4Jonkoping, P4Kalmar, P4Kronoberg, P4MorgonJKPG, P4Ostergotland, P4Skaraborg, P4Sormland, P4Stockholm, P4Vast, Per-Arne Andersson, Personskador, Politiker, Politikerförakt, Politiska sekreterare, Produktansvar, Produktsäkerhet, Region Gävleborg, Rolf Johansson, SVT, SVT Plus, SVT Öst, SVT1, SVT2, Staffan Lindblad, Statssekreterare, Tomas Ekström, Tumblr, arbetsskador, kommuner, kontorsmöbler, Åsa Kullgren, Ökande antal arbetsskador, Övernattningslägenhet
 http://arbetsskador.blogg.se
 

 

 

 

 
 
Mail till huvudkontoret: info@kinnarpsinterior.se
 

 

Det har varit en jobbig förmiddag med smärtor i ländrygg, nacke och så förstås i ögot som knappt duger se med.

 

Klockan är strax 11 och jag skall försöka demonstrera vid Kinnarps filial på Koppargatan i Norrköping, men då måste jag bli bättre än så här.

 

Nu har jag blivit hämtad från demonstrationen av min hustru.

 

Demonstrationen började vid 12.30 och varade en timme ungefär, det är vad kroppen orkar med efter de skador som Kinnarps stol gett mig.

 

Det var ganska skönt trots kylan, luften var torr och vindarna inte alltför hårda, så det skall nog inte bli något större problem med att demonstrera vintern genom även om det blir många minusgrader. Det som ställde till bekymmer var solen som lyste rakt i ögat och jag såg i princip inget under hela demonstrationen. 

 

Till er som troligen tagit foto på mig eller filmat, så har jag en vädjan. Länka till min blogg och till Kinnarps Facebook sidor och till Landstinget Sörmland. Adressen till min blogg är http://arbetsskador.blogg.se

 

Anledningen till att jag vill ni skall länka till dessa eller till andra sociala medier är att förutom stötta mig i min kamp (för det är det) för rättvisa mot Kinnarps och landstinget Sörmland är att ni samtidigt hjälper alla andra som skadats av dålig arbetsmiljö som i fallet landstinget Sörmland och stöttar de som skadats av företags dåliga och farliga produkter, som i mitt fall, en felkonstruerad kontorsstol tillverkad av Kinnarps.

 

Om ni har tid så kontakta gärna politiker och gör klart för dem att deras arbetet med en bättre arbetsmiljölagstiftning och bättre lagstiftning mot farliga produkter långt ifrån är klart.

 

Tack på förhand.

 

 

Det händer då och då att jag får frågan om hur länge jag skall fortsätta demonstrera mot Kinnarps, det hände igen förra veckan och svaret är detsamma.

 

Jag kommer aldrig vika ner mig gentemot Kinnarps, så länge de vägrar ta ansvar för de skador deras farliga kontorsstol åsamkade mig, så länge kommer jag demonstrera.

 

Det finns bara två slut på detta, antingen går Kinnarps mig till mötes i mina krav (och de är inte på något sätt orimliga; titta på min blogg och brevet till Per-Arne Andersson (länk) eller så avlider jag (och då har Per-Arne, Rolf, Tomas, Staffan och allt vad de heter på Kinnarps mitt blod på sina händer). Låter storvulet eller hur, men så är det. Jag har inte skadat mig, det är Kinnarps som skadat mig och förstört mitt liv.