06 Dagbok från Helvetet februari 2015

Publicerat i: 06 Dagbok från Helvetet, Arbetsmiljö AFA, Advokat, Aftonbladet, Alingsås, Anders Andersson, Arbetarskydd, Arbetet, Arbetsförmedlingen, Arbetsmiljö, Arbetsmiljöverket, Arbetsplatsolycka, Arbetsskada, Arbetsskador, Arvodesaffären, Borås, COO, Censur, Corren, Customer Quality Manager, Dagbok, Dagens Arbete, Demonstration, Dålig arbetsmiljö, Ergonomi, Eskilstuna Kuriren, Ett gott arbetsliv, Facebook, Falköping, Fannys Väg 5, Felkonstruktion, Flickr, Folkbladet, Folkpartiet, Försäkringskassan, Förtroendeläkare, Granskning, Gärde Wesslau, Helvetet, Herrljunga, Hjo, ISO9001, Instagram, Jönköpings Posten, Kaliber, Katrineholms Kuriren, Kinnarp, Kinnarps, Kinnarps AB, Kinnarps AS, Kinnarps Group, Kinnarps Int, Kinnarps Interior, Kinnarps Interiör, Kinnarps Ltd, Kristersson, Kvalitet, Kvalitetschef, Landsting, Landstinget Sörmland, Landstinget Östergötland, Landstingsfullmäktige, Landstingsstyrelsen, Livränta, Länsförsäkringar Skaraborg, Miljöpartiet, Norrköpings Tidningar, P4 Skaraborg, P4Goteborg, P4Halland, P4Jonkoping, P4Kalmar, P4Kronoberg, P4MorgonJKPG, P4Ostergotland, P4Skaraborg, P4Sormland, P4Stockholm, P4Vast, Per-Arne Andersson, Personskador, Podcast, Polisen, Politik, Politiker, Politikerförakt, Politiska sekreterare, Produktansvar, Produktsäkerhet, Rolf Johansson, SVT, SVT Plus, SVT Öst, SVT1, SVT2, Skara, Skövde, Sociala media, Staffan Lindblad, Svar, Svenljunga, Tomas Ekström, Tumblr, Twitter, Utsatt på jobbet, Vänsterpartiet, Västergötland, Ylva Johansson, arbetsmiljö, arbetsskada, arbetsskador, p4sjuharad, politiker, product safety, skattebetalare, Åsa Kullgren, Ökande antal arbetsskador
 

 Kinnarps och deras problem med sanningen om en felkonstruerad kontorsstol.(länk)

 

 

 

 
 
Mail till huvudkontoret: info@kinnarpsinterior.se
 

 
 
 
 
 
Så här ser ett nyopererat knä ut, tack så jäv.. mycket för detta Kinnarps AB och landstinget Sörmland
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så här ser en nyopererad axel ut! Tack än en gång för detta helvete, Kinnarp AB och landstinget Sörmland
 
 
 
 
 
 
Så här ser en skadad nackkotpelare ut.
 
 
 
 
 
 
 
 
Så här ser Kinnarps felkonstruerade stol ut efter kraschen som skadade mig för livet
 
 
 
 
 

1 februari 2015

 

Blev det bättre? Att inte tänka? Att inte minnas?

 

Nej, eller förresten marginellt bättre, men jag har insett att skrivandet för egen hand eller genom Margareta har en terapeutisk fördel. Det är något att göra.

 

16 februari 2015

 

Jag får en akut tid på VC Åby. Margareta hjälper mig med rakningen och annat. Min nacke och främst axeln utsidan på biceps värker så jag håller på bli tokig. Den har alltid värkt sedan olyckan men har de senaste veckorna nått en olidlig nivå. Jag fick träffa DM då min ordinarie läkare är ledig. Det enda han kan göra är är att ge mig starkare smärtstillande, Panakod och Gabopentin eller vad den nu heter.

Nu är det kväll och medicinen hjälper marginellt, jag har fortfarande ont, mycket ont, men nu dessutom en obrukbar hjärna.

 

17 februari 2015

 

Vidrig natt, mindre smärta men till priset av ett komaliknande tillstånd. Nu är klockan 13 och jag har suttit hela dagen oförmögen att gå, som i dvala. Det värker fortfarande men det är nästan uthärdligt, men medicinen gör mig oförmögen att läsa eller titta på TV, radio går hyfsat.

 

Jag tänker mycket på de som försatt mig i den här situationen och det är inga snälla tankar, men vad fan kan jag annat göra.

 

 21 feb 2015

 

Jag blev bjuden på middag av Margareta på Pappa Grappa. En fantastisk måltid med pasta och skaldjur, men där en trevlig stund fördunklades av en ökande värk i rygg men främst i nacke och axeln. Vi fick ringa efter skjuts hem mycket tidigare än beräknat. 

 

22 feb 2015

 

Bedrövlig natt och förmiddag med värk i axel och nacke och arm. Smärtstillande dämpar marginellt.

 

23 feb 2015

 

Klockan är 3.30 och det värker outhärdligt i armen, axeln. Vad skall jag göra?

 

24 feb 2015

 

Andra dagen efter att jag slutat med Panakod, men jag fortsätter med Gabapentin. Jag har fortfarande ont i armen och då och då så får jag smärtattacker främst i överarm och axel, yrsel och illamående kommer då och då, yrseln kommer främst när jag ligger ner och just nu mår jag illa sedan ett par timmar och det drabbar min mellanbror som ringde och jag var väldigt kort och fåordig, jag orkar inte berätta för ytterligare en person om mitt elände.

 

28 februari 2015

 

Den nya medicinen fungerar inte fullt ut, jag har fruktansvärt ont hela vägen från örat ner över axeln och ned i höger armen.