4. Reaktioner på mitt brev från arbetsskadade, vänner och medkännande allmänhet

Publicerat i: C, Centern, FP, Folkpartiet, KD, Kristdemokraterna, M, MP, Miljöpartiet, Moderaterna, Nya moderaterna, S, SD, Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna, V, Vänsterpartiet, alliansen, arbetsmiljö, arbetsskada, arbetsskador, brev, kommuner, landsting, landstinget sörmland, landstinget östergötland, politiker, regering
Länk till "Brevet till regeringen, politiker och massmedia".
 
Här kommer reaktioner på mitt brev publiceras
 

Svar från privatpersoner

 

Svar från Eva Mattsson Hill 12 nov 2014
Tack för ditt mail. Det var inga problem att komma direkt till bloggen. Mycket intressant läsning. Jag ska göra mitt bästa för att lyfta dessa frågor. Bra att bli påmind. Önskar dig och din familj allt gott.

Jimmy skriver:

"Hemskt och förkastligt, men otroligt viktigt att detta kommer upp om hur människor behandlas. En stor eloge till Kenth som orkar och tar upp detta så kraftfullt."


Malin skriver:

"Så hemskt att inte gå hjälp när man behöver"


Weronika skriver:

"Vidrigt det din far och närstående behöver gå igenom".


Dag skriver:

"Det här är dagens verklighet och frågan är vill vi ha det så här? 
Stå på dig Kenth och låt oss ta en lunch i veckan om du kan."


Min dotter Anna skriver:

"12 Oktober 2010 är dagen som förändrade livet för min pappa. Sedan den dagen har han levt med konstant smärta. Det är inte bara för min pappa som livet har förändrats, det är även för min mamma som nu får stötta honom i vardagen med allt. Läs gärna bloggenhttp://arbetsskador.blogg.se och sprid den!"