06 Dagbok från Helvetet

Publicerat i: 01 Allmänt, 06 Dagbok från Helvetet Alliansen, Arbetarskydd, Arbetet, Arbetsmiljö, Arbetsmiljöverket, Arbetsskada, Arbetsskador, C, Censur, Centern, Dagbok, Dålig arbetsmiljö, Dödsolycka, FP, Folkpartiet, Försäkringskassan, Helvetet, KD, Katrineholms Kuriren, Kinnarps, Kinnarps AB, Kristdemokraterna, Landsting, Landstinget Sörmland, Landstinget Östergötland, Landstingsfullmäktige, Landstingsrevision, Landstingsrevisionen, Landstingsstyrelsen, Landstingstyrelsen, Länsförsäkringar Skaraborg, M, MP, Miljöpartiet, Moderaterna, Nya moderaterna, Politiker, Reinfeldt, S, SD, Socialdemokraterna, Sossar, Sverigedemokraterna, Sörmland, V, Vänsterpartiet, alliansen, arbetsmiljö, arbetsskada, Åsa Kullgren
Länk till "Brevet till regeringen, politiker och massmedia".
 
Dagbok om mitt privata helvete, som landstinget Sörmlands olika politikerledningar, Kinnarps AB, förtroendeläkare hos AFA, förtroendeläkare hos Försäkringskassan, förtroendeläkare hos Länsförsäkringar Skaraborg, Vårdcentralen Kungsgatan och Alliansen med Reinfeldt i spetsen, har gett mig.

27 april 2011

Det blev inte mycket sömn i natt, men desto mer av huvudvärk. Jag hade för ont och tabletter hjälpte inte. Jag var vaken sedan två-tiden på natten sedan domnade jag bort i ett dvalliknande tillstånd. Jag orkar inte åka till jobbet utan är hemma och är sjuk. Jag vet inte varför, men tabletterna verkar inte fungera. Först framåt sex-tiden på kvällen börjar huvudvärken och ryggvärken ge sig lite grann. Jag känner mig väldigt eländig och har svårt att ta mig för något och att se någon ljusning i det hela.

 28 april 2011

 Jag har ännu en natt utan sömn. På sin höjd domnade jag bort någon timma och ryggvärken men framförallt huvudvärken och värken i nacken och bakhuvudet höll på göra mig tokig, inte ens värktabletter biter på det. Jag får stanna hemma idag och ta en tradolan och se om det fungerar. Jag går, sitter och står som i en jävla dimma eller glaskupa idag. Jag känner mig oerhört illa till mods. Det är som om inget roligt längre. Huvudvärken mildras något, men all övrig värk ligger på hela dagen. Hoppas jag kan sova i natt för jag måste åka till jobbet i morgon. Det är styrelsemöte i Folktandvården.

 29 april 2011

Jag har nog sovit tre till fyra timmar i natt och det är väl bara på grund av utmattningen, för de föregående två dygnen sov jag inte mycket om än något. Jag åkte till jobbet och satt på mötet sedan åkte jag hem och vilade. Huvudvärken är inte så stark idag och det är bra för ryggslutet och knäna dominerar idag. Jag provar att cykla ett par kilometer efter att ha planerat toalettbesök först. Margareta följde med annars hade jag inte vågat åka ensam, men det gick hyfsat. För säkerhets skull så stoppade jag i mig ett par tabletter först. Mats masserade mig och efter det så blir det lite bättre i ett par dagar. Magen håller på att lägga av för alla tabletter, så jag fick åka och köpa nya tabletter mot magvärk idag.

 30 april 2011

 Alla arbetar i trädgården utom jag som får stå och titta på. Fy fan vad trist det är, jag kan ju inte göra någonting. Jag drack lite sprit för det är effektivt mot värk och mot depression. Det är ingen bra lösning, men det är en lösning.

 1 maj 2011

Jag sov hyfsat i natt och vad innebär det. Jo att jag kanske bara vaknade till någon gång i timmen med värk någonstans och att jag sover totalt fyra till fem timmar, för att sedan gå upp och ta värktabletter och sedan kanske sova en timme till. Vi åkte till Östansjö. Det finns hur mycket som helst att göra där i form av trädgårdsarbete, förberedelse för Bokladans öppning och reparationer i övrigt och inget kan jag göra mer än hålla i verktyg åt min fru och min mor som är över åttio år. Hon är i bättre skick än vad jag är. Nu är det kväll och här sitter jag nu med en påtaglig värk i nacke och en oro för hur den här natten skall bli….?!

2 maj 2011

 En dag som startade halvhyfsat och som blev sämre och sämre.

 3 maj 2011

Jag vet inte hur det här skall sluta, men nu börjar jag nå vägs ände. Det är kväll och jag har tagit värktabletter och jag har ändå så jävla ont i ryggen och är så deprimerad som man kan bli. Det finns ju inga ljuspunkter i livet. Jag orkar knappt skriva om det. Jo lite ljus finns när grabbarna kom in och åt kvällsmat och Chris var jättesnabb när han på mitt tips sprang till golfbanan och tillbaka. Han är snabb den grabben. Hur skall det bli i natt? Skall jag stoppa i mig mer tabletter? Inget hjälper ju. Jag blir tjockare och tjockare och jag blir sämre och sämre i både kropp och själ. Jag vet inte längre vad jag skall göra. Jag har helt tappat sugen, livslusten eller vad fan det heter. Jag är inte nyfiken längre och jag bryr mig knappt om något mer än mig själv och min familj, fast jag orkar inte ge dem vad de borde ha. Jag får försöka ta mig till morgondagen, så får jag se hur det blir.

4 maj 2011

Jag vet inte om jag sov eller var medvetslös i natt med anledning av alla piller jag tar?! Hursomhelst så vaknar jag upp tidigt och med samma värk som jag vaknat upp med igår morse. Den här värken blir värre och värre. Jag får åka hem tidigare och avstå från att delta i två möte som ligger efter klockan tre. Det är för eländigt, jag borde, jag var tvungen att vara med, men jag kan inte. Nu är det kväll och jag känner mig nästan lika eländig som igår kväll, nackvärk och ryggvärk och ett förbannat tjut i öronen.

5 maj 2011

I natt sov jag skitdåligt och dagen blev eländig.

6 maj 2011

 Vilken originell dag?! Min rygg och nacke värkte inte lika mycket som igår.

7 maj 2011

Jag har mängder med kläder som är för smått. Jag har fått köpa till kläder därför att jag gått upp i vikt.

8 maj 2011

Sedan någon månad tillbaka så börjar hjärtat slå oregelbundet. Vad tyder det på?

 9 maj 2011

 Klockan är kvart över fem på morgonen och jag har gått upp efter en bedrövlig natt. Jag har kanske sovit tre till fyra timmar, sedan har tjutet i öronen och ryggvärken hållt mig vaken. Det blev en lång natt. Det va ren hyfsad dag på jobbet, visserligen ont i rygg med mera, men ändå hyfsat.

10 maj 2011

 

Ännu en natt där jag har sovit dåligt. Klockan är fem och här sitter jag med huvudvärk och ont i knän och ryggslut. Jag var tvungen att ringa återbud till en kanslichefsträff i Vänersborg för jag känner att jag inte klarar av resan dit och jag vill inte bli liggande på ett hotellrum och inte kunna röra mig. På eftermiddagen kom ett inslag av elände som varit borta någon vecka, nämligen kramp i knäna.

11 maj 2011

Klockan är kvart över fem och hä sitter jag med värkande nacke och vänster kind och runt örat och som om det inte vore nog så sviktar knäna och ländryggen också. Det är inte troligt att det blir full arbetsdag idag.