06 Dagbok från Helvetet

Publicerat i: 06 Dagbok från Helvetet AFA, Alliansen, Ansvar, Arbetarskydd, Arbetsmiljö, Arbetsmiljöverket, Arbetsskada, Arbetsskador, Arvodesaffären, C, Centern, Dagbok, Dålig arbetsmiljö, FP, Flen, Folkpartiet, Försäkringskassan, Förtroendeläkare, Helvetet, KD, Kinnarps, Kinnarps AB, Kristdemokraterna, Landsting, Landstinget Sörmland, Landstinget Östergötland, Landstingsfullmäktige, Landstingsrevision, Landstingsrevisionen, Landstingsstyrelsen, Landstingstyrelsen, Länsförsäkringar Skaraborg, M, MP, Magnus Leivik, Miljöpartiet, Moderaterna, Nya moderaterna, Politiker, Politikerförakt, Politiska sekreterare, Reinfeldt, S, SD, Socialdemokraterna, Sossar, Sverigedemokraterna, Södermanlands Nyheter, Sörmland, V, Vänsterpartiet, arbetsmiljö, kommuner, Åsa Kullgren

Länk till "Brevet till regeringen, politiker och massmedia".

 
Dagbok om mitt privata helvete, som landstinget Sörmlands olika politikerledningar, Kinnarps AB, förtroendeläkare hos AFA, förtroendeläkare hos Försäkringskassan, förtroendeläkare hos Länsförsäkringar Skaraborg, Vårdcentralen Kungsgatan och Alliansen med Reinfeldt i spetsen, har gett mig.

7 april 2011

 Jag klarade inte att åka till mässan idag utan jag stannade hemma på hotellet och arbetade med datorn. Det är för mycket gå och stå på mässan, vid olika montrar och jag känner av gåendet från igår. Men det är för jäkligt att här har man fått möjligheten för dyra pengar att delta och så kan man inte göra det.

8 april 2011

Vi hade möte i ledningsgruppen på ett hotell. Deras obekväma stolar gjorde att jag bara kunde sitta en stund, sedan fick jag stå upp en stund och så sitta en stund, ja så där höll det på.

Det är rygg och knän som krånglar, men jag märker mer och mer att min tinnitus hindrar mig från att höra bra i konferensrummet särskilt som det var ett bakgrundsbrus utanför hela tiden.

 9 april 2011

 Klockan är 8 på morgonen, jag har sovit halvskapligt och med det menas att jag kanske varit vaken bara fem till sex gånger i natt på grund av illamående och värk i någon kroppsdel, i natt var det mest spänning i kroppen och nacke.

10 april 2011

Jag sov knappt något natten till söndagen. Jag tror klockan var fyra på morgonen när jag somnade och jag sov oroligt fram till sju. Jag hade svinont i ryggen igår och även idag på söndagen. Jag gjorde misstaget att hjälpa min fru att lyfta u några brädlappar som knappt vägde något, ur släpkärran i lördags. Jag kan knappt sitta och går illa. Den här natten ser jag inte framemot till måndagen.

11 april 2011

Deprimerad. Ont i hela kroppen och deprimerad. Jag har talat med Försäkringskassan och med AFA. Ingen vill stå för min merkostnad vad gäller bilen som jag var tvungen att inköpa. Det som man kan göra är att jag kan söka ett bidrag till bilinköp från Försäkringskassan.

12 april 2011

Klockan är halvsex och jag sitter här med yrsel och illamående och värk. Undrar hur den här dagen blir?! Det har varit en jävla skitdag med värk i hela kroppen. Jag tog inga verktabletter i morse för att känna efter hur dagen blir. Hur blev den då? Olidligt, eländig på alla sätt och vis. På eftermiddagen så var jag på VC Åby och träffade läkaren DN och satt och ojade mig över mitt orättvisa öde Fy fan vilken självömkan man får när man är dålig. Nåja han skall fixa tid på Vrinnevisjukhuset så att jag får träffa en tinnitusspecialist och se om det går att göra något åt detta. När jag kom hem vid 17-tiden så stod jag inte ut längre, jag tog värktabletter trots att jag får ont i magen av dem, så då tod jag magmedicin också.

 13 april 2011

Deprimerad och värk i hela kroppen, jag sover dåligt och har ont i öronen.

14 april 2011

Jag hade anmält mig till logen i kväll. Det är logens årsdag och då ville jag vara med, men jag kände redan på eftermiddagen att det skulle gå åt helvete, när jag fick ställa in styrgruppsmötet om Public 360. Jag har ont i hela kroppen det tjuter i öronen och jag känner mig som skit. Jag är ledsen och totalt orkeslös. Är det så här det skall var? Hur mycket orkar man? Jag kan ju inte bara gå runt och gnälla om det här.

15 april 2011

Jag var hemma idag och arbetade för på eftermiddagen så genomgick jag magnetröntgen på Vrinnevisjukhuset. Det var lite ironiskt att när jag kom till sjukhuset så hade jag också väldigt svårt att gå. Ja det skall bli intressant och se vad detta kan ge för information. Jag skall få svar från JE om en tio dagar.

16 april 2011

Jag har haft en hyfsad dag och depressionen är på väg att släppa för den här gången. Det har varit en jobbig vecka. Jag har inte sluppit värken, men det känns ändå psykiskt lite lättare.

17 april 2011

Alla i familjen är och vårstädar i trädgården och för första gången i mitt liv kan jag inte delta. Jag, Margareta och Filip gick en promenad på morgonen som sträckte sig kanske till en kilometer. Den fick planeras ordentligt med att först invänta behovet av att gå på toaletten. Jag går väldigt långsamt och får noga se mig för var jag sätter fötterna. En loge broder kom med blommor till mig som tröst för att jag i torsdags plötsligt fick ställa in mitt deltagande. Den är en fin gest.

18 april 2011

Jag har som vanligt sovit oroligt i natt och sitt nu vid datorn med ryggvärk, nackvärk och knävärk. Tinnitusen är mycket påtaglig nu. Jag var tvungen att sluta tidigare idag, mitt högerknä är knappt att det bär mig, så nu skall jag sitta och vila och titta på TV, fast jag hellre skulle vilja gå ut i solen, det r ju så fint väder, men ingen är hemma mer än jag och jag kan ju inte riskera bli sittande i vägkanten någonstans.

19 april 2011

Jag mår mentalt uselt. Jag har ingen ork och min arbetskapacitet är skitdålig. Jag tänker bara på mina krämpor och inte på arbetet som jag alltid har tyckt om.

20 april 2011

Jag har ont i knäna, ryggslutet och nacken, precis som igår. Jag måste genomlida den här dagen.

21 april 2011

Det är som vanligt orolig natt sover maximalt tre till fyra timmar, sedan vänder man och vrider sig och lyssnar på tinnitusen. Jag orkade inte åka till jobbet utan jag sjukskrev mig idag.

 22 april 2011

 Idag har jag bestämt mig. Jag väger 115 kg och jag mår skit psykisk. Jag måste ändra på det. Jag får stoppa mig full med värktabletter och försöka gå och cykla vad fan som än händer, jag kan inte ha det så här. Margareta och jag tog med barnbarnen på en utflykt till tre slottsruiner vid Norsholm. Det här kommer jag att få lida för! Bäst att ha med kryckorna.

23 april 2011

Vi hade fest för våra vänner och det var en fest i stillhet. Det känns idag att jag gick mycket igår. Det har varit en orolig natt med värk oh lite sömn.

24 april 2011

Det är kväll och jag har ont i ryggen, nacke och knän. Jag pinade mig fulladdad med värktabletter på en cykeltur på kanske 3 km. Det var vackert väder och jag måste ju gå ner i vikt. Margareta följde med mig och jag hade telefonen så jag kunde ringa Mats om jag behövde hämtas med bil. Jag tog mig runt, men det var med mycket vila och gå försiktigt i uppförsbackar. Jag fasar för hur den här natten blir.

25 april 2011

Fy fan vilken dag, jag menar den var fin, vackert väder och hela familjen i Östansjö för att förbereda Bokladan för sommaren och jag kan inte göra ett jävla dugg. Jag sitter och tittar på och jag står och håller i något, det är mitt bidrag, det är hur deprimerande som helst och när halva dagen har gått så har jag en olidlig värk koncentrerad till nacke och ländrygg och ändå har jag inte gjort något. Nu är det kväll och jag har knappt kunnat gå på eftermiddagen. Jag har proppat mig full med värktabletter och hoppas jag skall få någon sömn.

26 april 2011

Fy vilken dag jag har haft. Det blev värre och värre ju längre dagen led. På kvällen när jag kom hem kunde jag knappt gå och nacken värkte och huvudvärken satte in. Det blir nog inte mycket sova i natt. Det här helvetet önskar jag ingen, möjligtvis med undantag för politiska ledninngen i landsting S och företaget K.