06 Dagbok från Helvetet

Publicerat i: 01 Allmänt, 06 Dagbok från Helvetet Alliansen, Arbetarskydd, Arbetsmiljö, Arbetsmiljöverket, Arbetsskada, Arbetsskador, Arvodesskandalen, C, Censur, Centern, Dagbok, FP, Folkpartiet, Helvetet, KD, Kinnarps, Kinnarps AB, Kristdemokraterna, Landsting, Landstinget Sörmland, Landstinget Östergötland, Landstingsfullmäktige, Landstingsrevision, Landstingsstyrelsen, Landstingstyrelsen, M, MP, Miljöpartiet, Moderaterna, Politiker, Politikerförakt, Reinfeldt, Revision, S, SD, Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna, Sörmland, Utförsäkrad, V, Vänsterpartiet, landstinget sörmland, politiker, Åsa Kullgren
 
 
 
Dagbok om mitt privata helvete, som landstinget Sörmlands olika politikerledningar, Kinnarps AB, förtroendeläkare hos AFA, förtroendeläkare hos Försäkringskassan, förtroendeläkare hos Länsförsäkringar Skaraborg, Vårdcentralen Kungsgatan och Alliansen med Reinfeldt i spetsen, har gett mig.

 
2 april 2011

 

Jag och Margareta kunde med viss möda ordna en picknick i Luxenburgträdgården för familjen och vi kunde komma till Eifeltornet. Jag försöker undvika gå så mycket som det överhuvudtaget går, men det hjälps in det går åt mycket värktabletter och jag sover väldigt dåligt på nätterna.

 

3 april 2011

 

Den här dagen räddades av det bra tunnelbanesystemet som man har, men de har väldigt få rulltrappor så det blir jobbiga trappor att gå i och många vilostunder i trappor. Jag kunde med vissa problem ändå gå till Jim Morrisons grav på Pere-Lachaise och gå lite i Montparnasse. Storstäder är svåra när man som jag har svårt att gå.

 

4 april 2011

 

Jag hade en eländig hemresa i ett obekvämt flygplan. Mina knän och rygg tog mycket stryk och på morgonen så höll vi på att missa bilen till flyget mycket beroende på att jag inte kan gå tillräckligt fort.

 

5 april 2011

 

Vi kom hem igår vid middags tid från Paris Hemfärden blev ett helvete precis som ditfärden. Det går ju inte att röra ryggen på flygstolarna, så knän och rygg tog stryk. Natten till idag som jag hyfsat konstigt nog, jag vaknade nog bara tre - fyra gånger och då för att magen och knän värker. Jag tror min magvärk beror på att jag ätit för mycket värktabletter, när jag var i Paris. Nu är det morgon och nu har jag ont i magen, knän, rygg, nacke och axlar. Det tjuter i öronen och jag har lätt yrsel. Jag skall åka på min faster L:s begravning i Eskilstuna och för och klara det så måste jag stoppa i mig värktabletter även om det bär mig emot.

 

6 april 2011

 

Jag åkte med kollega till Göteborg för att gå på Vitalismässan där. Undrar hur det skall gå? Det är ju mycket gå och stå på mässor. Jag får försöka och hoppas på det bästa. Det är i varje fall tur att hans bil är en AUDI med bekvämt utformade säten så resan gick hyfsat Annars har dagen varit som de flesta andra dagar, värk i olika kroppsdelar och tjut i öronen och en natt med orolig sömn och en hel del vakande.