06 Dagbok från Helvetet

Publicerat i: 01 Allmänt, 06 Dagbok från Helvetet Alliansen, Arbetarskydd, Arbetet, Arbetsmiljö, Arbetsmiljöverket, Arbetsskada, Arbetsskador, C, Censur, Centern, Dagbok, Dålig arbetsmiljö, Dödsolycka, FP, Folkpartiet, Försäkringskassan, Helvetet, KD, Katrineholms Kuriren, Kinnarps, Kinnarps AB, Kristdemokraterna, Landsting, Landstinget Sörmland, Landstinget Östergötland, Landstingsfullmäktige, Landstingsrevision, Landstingsrevisionen, Landstingsstyrelsen, Landstingstyrelsen, Länsförsäkringar Skaraborg, M, MP, Miljöpartiet, Moderaterna, Nya moderaterna, Politiker, Reinfeldt, S, SD, Socialdemokraterna, Sossar, Sverigedemokraterna, Sörmland, V, Vänsterpartiet, alliansen, arbetsmiljö, arbetsskada, Åsa Kullgren
Länk till "Brevet till regeringen, politiker och massmedia".
 
Dagbok om mitt privata helvete, som landstinget Sörmlands olika politikerledningar, Kinnarps AB, förtroendeläkare hos AFA, förtroendeläkare hos Försäkringskassan, förtroendeläkare hos Länsförsäkringar Skaraborg, Vårdcentralen Kungsgatan och Alliansen med Reinfeldt i spetsen, har gett mig.

27 april 2011

Det blev inte mycket sömn i natt, men desto mer av huvudvärk. Jag hade för ont och tabletter hjälpte inte. Jag var vaken sedan två-tiden på natten sedan domnade jag bort i ett dvalliknande tillstånd. Jag orkar inte åka till jobbet utan är hemma och är sjuk. Jag vet inte varför, men tabletterna verkar inte fungera. Först framåt sex-tiden på kvällen börjar huvudvärken och ryggvärken ge sig lite grann. Jag känner mig väldigt eländig och har svårt att ta mig för något och att se någon ljusning i det hela.

 28 april 2011

 Jag har ännu en natt utan sömn. På sin höjd domnade jag bort någon timma och ryggvärken men framförallt huvudvärken och värken i nacken och bakhuvudet höll på göra mig tokig, inte ens värktabletter biter på det. Jag får stanna hemma idag och ta en tradolan och se om det fungerar. Jag går, sitter och står som i en jävla dimma eller glaskupa idag. Jag känner mig oerhört illa till mods. Det är som om inget roligt längre. Huvudvärken mildras något, men all övrig värk ligger på hela dagen. Hoppas jag kan sova i natt för jag måste åka till jobbet i morgon. Det är styrelsemöte i Folktandvården.

 29 april 2011

Jag har nog sovit tre till fyra timmar i natt och det är väl bara på grund av utmattningen, för de föregående två dygnen sov jag inte mycket om än något. Jag åkte till jobbet och satt på mötet sedan åkte jag hem och vilade. Huvudvärken är inte så stark idag och det är bra för ryggslutet och knäna dominerar idag. Jag provar att cykla ett par kilometer efter att ha planerat toalettbesök först. Margareta följde med annars hade jag inte vågat åka ensam, men det gick hyfsat. För säkerhets skull så stoppade jag i mig ett par tabletter först. Mats masserade mig och efter det så blir det lite bättre i ett par dagar. Magen håller på att lägga av för alla tabletter, så jag fick åka och köpa nya tabletter mot magvärk idag.

 30 april 2011

 Alla arbetar i trädgården utom jag som får stå och titta på. Fy fan vad trist det är, jag kan ju inte göra någonting. Jag drack lite sprit för det är effektivt mot värk och mot depression. Det är ingen bra lösning, men det är en lösning.

 1 maj 2011

Jag sov hyfsat i natt och vad innebär det. Jo att jag kanske bara vaknade till någon gång i timmen med värk någonstans och att jag sover totalt fyra till fem timmar, för att sedan gå upp och ta värktabletter och sedan kanske sova en timme till. Vi åkte till Östansjö. Det finns hur mycket som helst att göra där i form av trädgårdsarbete, förberedelse för Bokladans öppning och reparationer i övrigt och inget kan jag göra mer än hålla i verktyg åt min fru och min mor som är över åttio år. Hon är i bättre skick än vad jag är. Nu är det kväll och här sitter jag nu med en påtaglig värk i nacke och en oro för hur den här natten skall bli….?!

2 maj 2011

 En dag som startade halvhyfsat och som blev sämre och sämre.

 3 maj 2011

Jag vet inte hur det här skall sluta, men nu börjar jag nå vägs ände. Det är kväll och jag har tagit värktabletter och jag har ändå så jävla ont i ryggen och är så deprimerad som man kan bli. Det finns ju inga ljuspunkter i livet. Jag orkar knappt skriva om det. Jo lite ljus finns när grabbarna kom in och åt kvällsmat och Chris var jättesnabb när han på mitt tips sprang till golfbanan och tillbaka. Han är snabb den grabben. Hur skall det bli i natt? Skall jag stoppa i mig mer tabletter? Inget hjälper ju. Jag blir tjockare och tjockare och jag blir sämre och sämre i både kropp och själ. Jag vet inte längre vad jag skall göra. Jag har helt tappat sugen, livslusten eller vad fan det heter. Jag är inte nyfiken längre och jag bryr mig knappt om något mer än mig själv och min familj, fast jag orkar inte ge dem vad de borde ha. Jag får försöka ta mig till morgondagen, så får jag se hur det blir.

4 maj 2011

Jag vet inte om jag sov eller var medvetslös i natt med anledning av alla piller jag tar?! Hursomhelst så vaknar jag upp tidigt och med samma värk som jag vaknat upp med igår morse. Den här värken blir värre och värre. Jag får åka hem tidigare och avstå från att delta i två möte som ligger efter klockan tre. Det är för eländigt, jag borde, jag var tvungen att vara med, men jag kan inte. Nu är det kväll och jag känner mig nästan lika eländig som igår kväll, nackvärk och ryggvärk och ett förbannat tjut i öronen.

5 maj 2011

I natt sov jag skitdåligt och dagen blev eländig.

6 maj 2011

 Vilken originell dag?! Min rygg och nacke värkte inte lika mycket som igår.

7 maj 2011

Jag har mängder med kläder som är för smått. Jag har fått köpa till kläder därför att jag gått upp i vikt.

8 maj 2011

Sedan någon månad tillbaka så börjar hjärtat slå oregelbundet. Vad tyder det på?

 9 maj 2011

 Klockan är kvart över fem på morgonen och jag har gått upp efter en bedrövlig natt. Jag har kanske sovit tre till fyra timmar, sedan har tjutet i öronen och ryggvärken hållt mig vaken. Det blev en lång natt. Det va ren hyfsad dag på jobbet, visserligen ont i rygg med mera, men ändå hyfsat.

10 maj 2011

 

Ännu en natt där jag har sovit dåligt. Klockan är fem och här sitter jag med huvudvärk och ont i knän och ryggslut. Jag var tvungen att ringa återbud till en kanslichefsträff i Vänersborg för jag känner att jag inte klarar av resan dit och jag vill inte bli liggande på ett hotellrum och inte kunna röra mig. På eftermiddagen kom ett inslag av elände som varit borta någon vecka, nämligen kramp i knäna.

11 maj 2011

Klockan är kvart över fem och hä sitter jag med värkande nacke och vänster kind och runt örat och som om det inte vore nog så sviktar knäna och ländryggen också. Det är inte troligt att det blir full arbetsdag idag.

Länk till "Brevet till regeringen, politiker och massmedia". Dagbok om mitt privata helvete, som landstinget Sörmlands olika politikerledningar, Kinnarps AB, förtroendeläkare hos AFA, förtroendeläkare hos Försäkringskassan, förtroendeläkare hos Länsförsäkringar Skaraborg, Vårdcentralen Kungsgatan och Alliansen med Reinfeldt i spetsen, har [...]

06 Dagbok från Helvetet

Publicerat i: 06 Dagbok från Helvetet AFA, Alliansen, Ansvar, Arbetarskydd, Arbetsmiljö, Arbetsmiljöverket, Arbetsskada, Arbetsskador, Arvodesaffären, C, Centern, Dagbok, Dålig arbetsmiljö, FP, Flen, Folkpartiet, Försäkringskassan, Förtroendeläkare, Helvetet, KD, Kinnarps, Kinnarps AB, Kristdemokraterna, Landsting, Landstinget Sörmland, Landstinget Östergötland, Landstingsfullmäktige, Landstingsrevision, Landstingsrevisionen, Landstingsstyrelsen, Landstingstyrelsen, Länsförsäkringar Skaraborg, M, MP, Magnus Leivik, Miljöpartiet, Moderaterna, Nya moderaterna, Politiker, Politikerförakt, Politiska sekreterare, Reinfeldt, S, SD, Socialdemokraterna, Sossar, Sverigedemokraterna, Södermanlands Nyheter, Sörmland, V, Vänsterpartiet, arbetsmiljö, kommuner, Åsa Kullgren

Länk till "Brevet till regeringen, politiker och massmedia".

 
Dagbok om mitt privata helvete, som landstinget Sörmlands olika politikerledningar, Kinnarps AB, förtroendeläkare hos AFA, förtroendeläkare hos Försäkringskassan, förtroendeläkare hos Länsförsäkringar Skaraborg, Vårdcentralen Kungsgatan och Alliansen med Reinfeldt i spetsen, har gett mig.

7 april 2011

 Jag klarade inte att åka till mässan idag utan jag stannade hemma på hotellet och arbetade med datorn. Det är för mycket gå och stå på mässan, vid olika montrar och jag känner av gåendet från igår. Men det är för jäkligt att här har man fått möjligheten för dyra pengar att delta och så kan man inte göra det.

8 april 2011

Vi hade möte i ledningsgruppen på ett hotell. Deras obekväma stolar gjorde att jag bara kunde sitta en stund, sedan fick jag stå upp en stund och så sitta en stund, ja så där höll det på.

Det är rygg och knän som krånglar, men jag märker mer och mer att min tinnitus hindrar mig från att höra bra i konferensrummet särskilt som det var ett bakgrundsbrus utanför hela tiden.

 9 april 2011

 Klockan är 8 på morgonen, jag har sovit halvskapligt och med det menas att jag kanske varit vaken bara fem till sex gånger i natt på grund av illamående och värk i någon kroppsdel, i natt var det mest spänning i kroppen och nacke.

10 april 2011

Jag sov knappt något natten till söndagen. Jag tror klockan var fyra på morgonen när jag somnade och jag sov oroligt fram till sju. Jag hade svinont i ryggen igår och även idag på söndagen. Jag gjorde misstaget att hjälpa min fru att lyfta u några brädlappar som knappt vägde något, ur släpkärran i lördags. Jag kan knappt sitta och går illa. Den här natten ser jag inte framemot till måndagen.

11 april 2011

Deprimerad. Ont i hela kroppen och deprimerad. Jag har talat med Försäkringskassan och med AFA. Ingen vill stå för min merkostnad vad gäller bilen som jag var tvungen att inköpa. Det som man kan göra är att jag kan söka ett bidrag till bilinköp från Försäkringskassan.

12 april 2011

Klockan är halvsex och jag sitter här med yrsel och illamående och värk. Undrar hur den här dagen blir?! Det har varit en jävla skitdag med värk i hela kroppen. Jag tog inga verktabletter i morse för att känna efter hur dagen blir. Hur blev den då? Olidligt, eländig på alla sätt och vis. På eftermiddagen så var jag på VC Åby och träffade läkaren DN och satt och ojade mig över mitt orättvisa öde Fy fan vilken självömkan man får när man är dålig. Nåja han skall fixa tid på Vrinnevisjukhuset så att jag får träffa en tinnitusspecialist och se om det går att göra något åt detta. När jag kom hem vid 17-tiden så stod jag inte ut längre, jag tog värktabletter trots att jag får ont i magen av dem, så då tod jag magmedicin också.

 13 april 2011

Deprimerad och värk i hela kroppen, jag sover dåligt och har ont i öronen.

14 april 2011

Jag hade anmält mig till logen i kväll. Det är logens årsdag och då ville jag vara med, men jag kände redan på eftermiddagen att det skulle gå åt helvete, när jag fick ställa in styrgruppsmötet om Public 360. Jag har ont i hela kroppen det tjuter i öronen och jag känner mig som skit. Jag är ledsen och totalt orkeslös. Är det så här det skall var? Hur mycket orkar man? Jag kan ju inte bara gå runt och gnälla om det här.

15 april 2011

Jag var hemma idag och arbetade för på eftermiddagen så genomgick jag magnetröntgen på Vrinnevisjukhuset. Det var lite ironiskt att när jag kom till sjukhuset så hade jag också väldigt svårt att gå. Ja det skall bli intressant och se vad detta kan ge för information. Jag skall få svar från JE om en tio dagar.

16 april 2011

Jag har haft en hyfsad dag och depressionen är på väg att släppa för den här gången. Det har varit en jobbig vecka. Jag har inte sluppit värken, men det känns ändå psykiskt lite lättare.

17 april 2011

Alla i familjen är och vårstädar i trädgården och för första gången i mitt liv kan jag inte delta. Jag, Margareta och Filip gick en promenad på morgonen som sträckte sig kanske till en kilometer. Den fick planeras ordentligt med att först invänta behovet av att gå på toaletten. Jag går väldigt långsamt och får noga se mig för var jag sätter fötterna. En loge broder kom med blommor till mig som tröst för att jag i torsdags plötsligt fick ställa in mitt deltagande. Den är en fin gest.

18 april 2011

Jag har som vanligt sovit oroligt i natt och sitt nu vid datorn med ryggvärk, nackvärk och knävärk. Tinnitusen är mycket påtaglig nu. Jag var tvungen att sluta tidigare idag, mitt högerknä är knappt att det bär mig, så nu skall jag sitta och vila och titta på TV, fast jag hellre skulle vilja gå ut i solen, det r ju så fint väder, men ingen är hemma mer än jag och jag kan ju inte riskera bli sittande i vägkanten någonstans.

19 april 2011

Jag mår mentalt uselt. Jag har ingen ork och min arbetskapacitet är skitdålig. Jag tänker bara på mina krämpor och inte på arbetet som jag alltid har tyckt om.

20 april 2011

Jag har ont i knäna, ryggslutet och nacken, precis som igår. Jag måste genomlida den här dagen.

21 april 2011

Det är som vanligt orolig natt sover maximalt tre till fyra timmar, sedan vänder man och vrider sig och lyssnar på tinnitusen. Jag orkade inte åka till jobbet utan jag sjukskrev mig idag.

 22 april 2011

 Idag har jag bestämt mig. Jag väger 115 kg och jag mår skit psykisk. Jag måste ändra på det. Jag får stoppa mig full med värktabletter och försöka gå och cykla vad fan som än händer, jag kan inte ha det så här. Margareta och jag tog med barnbarnen på en utflykt till tre slottsruiner vid Norsholm. Det här kommer jag att få lida för! Bäst att ha med kryckorna.

23 april 2011

Vi hade fest för våra vänner och det var en fest i stillhet. Det känns idag att jag gick mycket igår. Det har varit en orolig natt med värk oh lite sömn.

24 april 2011

Det är kväll och jag har ont i ryggen, nacke och knän. Jag pinade mig fulladdad med värktabletter på en cykeltur på kanske 3 km. Det var vackert väder och jag måste ju gå ner i vikt. Margareta följde med mig och jag hade telefonen så jag kunde ringa Mats om jag behövde hämtas med bil. Jag tog mig runt, men det var med mycket vila och gå försiktigt i uppförsbackar. Jag fasar för hur den här natten blir.

25 april 2011

Fy fan vilken dag, jag menar den var fin, vackert väder och hela familjen i Östansjö för att förbereda Bokladan för sommaren och jag kan inte göra ett jävla dugg. Jag sitter och tittar på och jag står och håller i något, det är mitt bidrag, det är hur deprimerande som helst och när halva dagen har gått så har jag en olidlig värk koncentrerad till nacke och ländrygg och ändå har jag inte gjort något. Nu är det kväll och jag har knappt kunnat gå på eftermiddagen. Jag har proppat mig full med värktabletter och hoppas jag skall få någon sömn.

26 april 2011

Fy vilken dag jag har haft. Det blev värre och värre ju längre dagen led. På kvällen när jag kom hem kunde jag knappt gå och nacken värkte och huvudvärken satte in. Det blir nog inte mycket sova i natt. Det här helvetet önskar jag ingen, möjligtvis med undantag för politiska ledninngen i landsting S och företaget K.

Länk till "Brevet till regeringen, politiker och massmedia". Dagbok om mitt privata helvete, som landstinget Sörmlands olika politikerledningar, Kinnarps AB, förtroendeläkare hos AFA, förtroendeläkare hos Försäkringskassan, förtroendeläkare hos Länsförsäkringar Skaraborg, Vårdcentralen Kungsgatan och Alliansen med Reinfeldt i spetsen, har [...]

06 Dagbok från Helvetet

Publicerat i: 01 Allmänt, 06 Dagbok från Helvetet Alliansen, Arbetarskydd, Arbetsmiljö, Arbetsmiljöverket, Arbetsskada, Arbetsskador, Arvodesskandalen, C, Censur, Centern, Dagbok, FP, Folkpartiet, Helvetet, KD, Kinnarps, Kinnarps AB, Kristdemokraterna, Landsting, Landstinget Sörmland, Landstinget Östergötland, Landstingsfullmäktige, Landstingsrevision, Landstingsstyrelsen, Landstingstyrelsen, M, MP, Miljöpartiet, Moderaterna, Politiker, Politikerförakt, Reinfeldt, Revision, S, SD, Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna, Sörmland, Utförsäkrad, V, Vänsterpartiet, landstinget sörmland, politiker, Åsa Kullgren
 
 
 
Dagbok om mitt privata helvete, som landstinget Sörmlands olika politikerledningar, Kinnarps AB, förtroendeläkare hos AFA, förtroendeläkare hos Försäkringskassan, förtroendeläkare hos Länsförsäkringar Skaraborg, Vårdcentralen Kungsgatan och Alliansen med Reinfeldt i spetsen, har gett mig.

 
2 april 2011

 

Jag och Margareta kunde med viss möda ordna en picknick i Luxenburgträdgården för familjen och vi kunde komma till Eifeltornet. Jag försöker undvika gå så mycket som det överhuvudtaget går, men det hjälps in det går åt mycket värktabletter och jag sover väldigt dåligt på nätterna.

 

3 april 2011

 

Den här dagen räddades av det bra tunnelbanesystemet som man har, men de har väldigt få rulltrappor så det blir jobbiga trappor att gå i och många vilostunder i trappor. Jag kunde med vissa problem ändå gå till Jim Morrisons grav på Pere-Lachaise och gå lite i Montparnasse. Storstäder är svåra när man som jag har svårt att gå.

 

4 april 2011

 

Jag hade en eländig hemresa i ett obekvämt flygplan. Mina knän och rygg tog mycket stryk och på morgonen så höll vi på att missa bilen till flyget mycket beroende på att jag inte kan gå tillräckligt fort.

 

5 april 2011

 

Vi kom hem igår vid middags tid från Paris Hemfärden blev ett helvete precis som ditfärden. Det går ju inte att röra ryggen på flygstolarna, så knän och rygg tog stryk. Natten till idag som jag hyfsat konstigt nog, jag vaknade nog bara tre - fyra gånger och då för att magen och knän värker. Jag tror min magvärk beror på att jag ätit för mycket värktabletter, när jag var i Paris. Nu är det morgon och nu har jag ont i magen, knän, rygg, nacke och axlar. Det tjuter i öronen och jag har lätt yrsel. Jag skall åka på min faster L:s begravning i Eskilstuna och för och klara det så måste jag stoppa i mig värktabletter även om det bär mig emot.

 

6 april 2011

 

Jag åkte med kollega till Göteborg för att gå på Vitalismässan där. Undrar hur det skall gå? Det är ju mycket gå och stå på mässor. Jag får försöka och hoppas på det bästa. Det är i varje fall tur att hans bil är en AUDI med bekvämt utformade säten så resan gick hyfsat Annars har dagen varit som de flesta andra dagar, värk i olika kroppsdelar och tjut i öronen och en natt med orolig sömn och en hel del vakande.

Länk till "Brevet till regeringen, politiker och massmedia". Dagbok om mitt privata helvete, som landstinget Sörmlands olika politikerledningar, Kinnarps AB, förtroendeläkare hos AFA, förtroendeläkare hos Försäkringskassan, förtroendeläkare hos Länsförsäkringar Skaraborg, Vårdcentralen Kungsgatan och Alliansen med Reinfeldt i spetsen, har [...]
Visa fler inlägg